Sixt Cars
Solkysten
Læs Solkysten
Copenhagen Car Rental
AAEstates
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Årets Vuelta a España byder på fire etaper på Costa del Sol
Arrangørerne af cyklismens store etapeløb ”Vuelta a España” offentliggjorde dette års rute på et pressemøde i Estepona, eft-ersom de fire første etaper vil blive afviklet i Malagaprovinsen.
Lørdag den 25. august starter første etape ved Centre Pompidou i Málagas havn. Det er en kort enkeltstartsetape på otte km, hvor forskellene mellem deltagerne vil være minimale.
Søndag den 26. august byder anden etape – 164 km fra Marbella til Caminito del Rey – heller ikke på de store vanskeligheder før slutnin-gen, hvor bjergrytterne vil markere forskellen på den stejle opkørsel til El Chorros berømte turistattraktion.
På tredjedagen mandag den 27. er der flere bjerge på de 182 km fra Mijas til Alhaurín de la Torre. Den hårdeste prøve er dog dagens første, og derfor venter man at etapen til slut vil byde sprinterne på en af deres få chancer i et ”Vuelta a España” med endnu flere bjerge end normalt.
Tirsdag den 28. starter etapen i Vélez-Málaga og slutter i Alfacar i Granadaprovinsen, hvor opkørslen på 12 km har flere ramper med en stigning på 14 procent.
Efter rundturen i det øvrige land kommer rytterne i mål i Madrid søndag den 16. september efter sammenlagt 3271 km.
07.02.2018

L¾s Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Bestil Håndbog

Solkysten club
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal