Sixt Cars
Solkysten
BoConcept Mijas
Copenhagen Car Rental
AAEstates
Bolig-udland
Læs Solkysten
Madonnabehandling i Fuengirola
Oxygenbehandling er en udbredt form for ansigtsbehandling i Danmark og i USA. Popstjernen Madonna har en maskine i alle sine hjem, hvilket har været god reklame og givet metoden et populært tilnavn. I Fuengirola-området er der derimod kun en enkelt maskine. Den befinder sig i kosmetolog Liselotte Hansens nyåbnede skønhedssalon Blue Diamond Beauty Clinic.
Liselotte har en anden maskine, der er knap så sjælden, men heller ikke standard i enhver salon. Den bruges til diamant peeling. I virkeligheden bør de to behandlingsformer kombineres, hvis man ønsker et optimalt resultat, fortæller hun.
Det starter med diamant peeling, der blidt og effektivt fjerner det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Den lille slibemaskine med ægte diamenter øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød.
De fleste bruger behandlingen til ansigtet, men den er lige så effektiv til hals, bryst og ryg, hvis der er problemer med rynker, ar, forstørrede porer, pigmentering og solpletter disse steder.
Ansigtsbehandlingens anden del er om ønsket oxygenbehandling. En airbrush puster under højt tryk serum igennem den rene overhud ned i underhuden dermis. Serummet indeholder en lang række aktive antirynke-komponenter, såsom Hyaluron syre, der fugter huden, og Retinyl, der stimulerer cellefornyelsen. Ilten er et transportmiddel, som desuden aktiverer serummets komponenter og øger deres anti-ageing effekt.
Dermis er det kompakte hudlag, hvis kollagen og elastinfibre giver huden fylde, struktur og elasticitet. Derfor er det så vigtigt, at det fyldes op med gode og nærende stoffer, hvis man ønsker en perfekt hud.
”Det er en forholdsvis dyr behandling. Serummet er i sig selv dyrt, og der sprøjtes næsten en time, til huden ikke kan absorbere mere. Til gengæld ses virkningen med det samme, og den holder sig i nogle dage, til den begynder at falde igen. Med fem, seks behandlinger i lige så mange uger får du en mere varig effekt, hvorefter det måske er nok med en månedlig vedligeholdelse, afhængig af, hvor krævende du er,” fortæller Liselotte.
Naturligvis finder kunderne også alle de normale behandlingstilbud i hendes skønhedssalon, såsom hårfjerning, manicure, pedicure, farvning af bryn og vipper og makeup.
Desuden kan de få en kompetent massage af Flemming Lokenwitz, idet Liselotte Hansen har indrettet salonen i hans Wellness Corner ud til markedspladsen i Fuengirola. Ideen er blandt andet at mand og kone kan kombinere et helsebesøg. Måske bliver mændene ved samme lejlighed inspireret til at prøve noget nyt:
”Ansigtsbehandlinger er jo også for mænd. De yngre ved det godt, men de ældre skal lære, at det ikke længere er noget, som kun tøsedrenge kan være bekendt,” siger Liselotte Hansen.

Tlf. 647 318 785
04.12.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Bestil Håndbog
Solkysten club

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal