Sixt Cars
Solkysten
BoConcept Mijas
Copenhagen Car Rental
Bolig-udland
AAEstates
Læs Solkysten
20 år efter Ryder Cup
Op til Valderrama Masters 2017 mindedes Real Club Valderrama den 28. september 20-året for den mest berømte begivenhed i klubbens historie: Ryder Cup 1997, hvor en europæisk bane uden for Storbritannien for første gang var vært for verdens største golfbegivenhed, og den tredjestørste af alle sportsbegivenheder efter OL og fodbold-VM.
Det var også et før og et efter i Costa del Sols historie, som fra dette øjeblik for alvor markerede sig som Costa del Golf i offentlighedens bevidsthed. Med golfgeniet Seve Ballesteros som kaptajn vandt det europæiske hold over USA i en spændende match, der printede sig med ildskrift i flere deltageres bevidsthed.
”Seve var en stor kaptajn, som formidlede sin lidenskab for sagen til os andre. Nogle spillere syntes, han lagde lovligt stort pres på dem, men han stillede de samme krav, som han altid havde stillet til sig selv. Jeg synes, han gjorde det vældig godt,” fortæller landsmanden José María Olazábal.
Olazábal husker, at han ikke kunne holde tårerne tilbage under det afsluttende pressemøde, da spændingen var udløst. Hans spil havde de foregående år været gennem en nedtur, og Ryder Cup sejren var det bedst tænkelige plaster på såret.
20.11.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Bestil Håndbog
Solkysten club

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal