Sixt Cars
Solkysten
Bolig-udland
Læs Solkysten
Copenhagen Car Rental
AAEstates
BoConcept Mijas
Jørgen de Mylius indvier kystens nye juletradition
Alle kender Jørgen de Mylius. Han har spillet musik for danskerne siden januar 1963, hvor han var 16 år gammel og læste til student på Østre Borgerdyd Gymnasium. Hans første programmer i Danmarks Radio (“Top 20”, “Efter Skoletid”, “For Teenagere” og “For de Unge”) var nyskabende og inspirerede en hel generation. Siden har han i mere end et halvt århundrede været med i pop/rock kulturens første række.
December er en travl måned for en af Danmarks mest bookede DJ’er og foredragsholdere, men han synes stadig, det er sjovt at starte noget nyt op, og Maddie Hjort fra Costa-Events har overtalt ham til at rive to dage ud af kalenderen for at give hende en hjælpende hånd med kystens nye Julefester. De holdes i dagene 8. og 9. december, en på hver side af kysten, ligesom det er tilfældet med Maddies velkendte Oktoberfester.
Ligesom Oktoberfesterne er Julefesterne også noget, som kommer for at forvandles til en fast årlig begivenhed.
”Alle elsker at mødes, feste, spise og synge. Mange vil også gerne have en dans, og Julefesten bliver en glimrende anledning,” siger Maddie Hjort.
Lokale Egon Kjer spiller til maden, hvor der skåles i både snaps og øl, for en dansk julefrokost uden snaps til silden er ikke meget værd. Efter spisningen overtager Jørgen de Mylius ansvaret for underholdningen i de næste to timer, hvor stemningen uden tvivl vil stige endnu mere.
Den danske julemad skal naturligvis tilberedes af danske kokke, og vest for Málaga faldt valget på restaurant Casa Danesa. Maddie har tidligere haft et godt samarbejde med indehaveren Thomas Schou Petersen, så det var en nem beslutning.
Øst for Málaga ønskede Maddie, at Brian Hjort og Michael Møss skulle tilberede maden. Deres restaurant La Pataleta har kun et begrænset antal siddepladser, så det er klogt at købe billetter i god tid.
Billetsalget er allerede startet. Prisen for Julefesten er begge steder 45 €, hvilket inkluderer buffet og underholdning. Drikkevarer betaler deltagerne selv.

Julefest i Casa Danesa
Tid: Fredag den 8. december kl. 18.

Adresse:
Club Danés
Urb. Haza de Algarrobo
Landevejen Fuengirola-Mijas km. 2,2
Mijas Costa

Billetsalg:
Casa Danesa
Restaurante Holger Danske
Maddie Hjort, +34 686 722 349


Julefest i La Pataleta
Tid: Lørdag den 9. december kl. 14.

Adresse:
La Pataleta
Avenida de España, 7
Torrox Costa

Billetsalg:
La Pataleta
Maddie Hjort, +34 686 722 349
17.11.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal