Sixt Cars
Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
AAEstates
Læs Solkysten
Copenhagen Car Rental
Café La Vida fejrer 10 års fødselsdag
Erik Nielsen plejer ikke at gøre noget særligt ud af sine egne fødselsdage, men han fejrer forretningens, og en rund fødselsdag er altid noget særligt. I år fylder Café La Vida ti, og det markeres torsdag den 28. september med et arrangement mellem klokken 12 og 16.
Den populære morgenmads- og frokostrestaurant på Fuengirolas feriaplads har i dagens anledning et fødseldagstilbud, som består af to styks smørrebrød (sild og ribbensteg) for fem €. Til maden er der underholdning med levende musik, som på skift leveres af lokale Jens Malling på hyggepianoet og Elvis-imitatoren Flemming Lind, der kommer rejsende fra Danmark. Jens Malling er aktuel med udgivelsen af et nyt album, og Flemming Lind har tidligere optrådt på kysten med Elvis’ eviggrønne klassikere, blandt andet til Café La Vidas fem års fødselsdag.
Det er nemt at forudse, der bliver fyldt op ved bordene den 28. september, og det er nødvendigt med forudbestilling, understreger Erik Nielsen, som sammen med kæresten Sussi og to tjenere forbereder sig på en travl dag.
Ti år er en agtværdig alder i restaurationsbranchen, hvor mange har svært ved at overleve de første år. Der var også lidt vaklen i starten, inden Café La Vida fandt sin nuværende form.
”I 2007 lagde jeg ud med spansk morgenmad og et sund-mad koncept til frokost, men folk kom altid og spurgte efter dansk mad, fordi det var en dansk restaurant,” fortæller Erik.
To år senere drog han konsekvensen og gik over til det danske køkken. Det kom sammen med bageriet, som også leverer friskbagt rugbrød, franskbrød, rundstykker og wienerbrød ud af huset. Lokalet kom igennem en større ombygning, så det gled ud i ét med den store terrasse under sejldugen.
Sådan genkender man stadig Café La Vida i dag. Stille og roligt har det udviklet sig til en solid forretning, baseret på råvarer af god kvalitet, som altid kommer fra Danmark, bortset fra grønsager og lignende, der er friske lokale produkter.
I jubilæumsmåneden har Erik netop taget et nyt skridt, idet et hjørne af restauranten er blevet indrettet til en minibutik med typiske skandinaviske madvarer og spansk vin til fornuftige priser. Sortimentet vil løbende udvikle sig, så restaurantens kunder altid får mulighed for at finde noget interessant, som de kan købe med hjem til deres eget køkken.
Erik har også kastet sig over en anden aktivitet, idet han udsteder mange gratis Cashback World loyalitetskort til kunderne. Det nye cashback kort er under opbygning på kysten, og Erik er en af dem, som arbejder hårdt på at udbrede dets popularitet i handlen.
Men det er en anden historie.
Café La Vida er hovedforretningen, og han er så glad for den, at de ti første år nemt kan blive til tyve mere. Lokalets lejekontrakt er netop blevet forlænget med ti år plus option på ti år yderligere.
”Jeg kunne ikke tænke mig noget bedre liv end det, som jeg har fundet her,” forsikrer Erik.
Han kunne heller ikke tænke sig nogen bedre beliggenhed. Feriapladsen, hvor ”tirsdagsmarkedet” afvikles, kendes af alle, og Café La Vida er nem at finde få skridt fra indkørslen. Der er åbent alle dage kl. 8.30-16 undtagen søndag.
Tlf. 659 726 743
14.09.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal