Sixt Cars
Solkysten
BoConcept Mijas
Copenhagen Car Rental
Bolig-udland
AAEstates
Læs Solkysten
På cykel til København for at deltage i ironman
Kiko og Jorge Montoro Escaño er tvillinger, 37 år gamle og idrætslærere. Hver sommer kaster de sig ud i et større projekt. I år ville Kiko på en lang cykeltur, mens Jorge foretrak en ironman. Begge fik deres vilje. Først ta’r de cyklen til København, og når de er fremme, deltager de i den danske hovedstads årlige ironman.
Et hårdt program – specielt når man tænker på, at for blot tre år siden var både Kiko og Jorge igennem en operation, hvor de fik fjernet en svulst i hjernen. Det har på ingen måde lagt en dæmper på energien.
Den 14. juli gik starten i Torre del Mar, og 3400 km senere ankommer de i løbet af denne måned til Danmark, hvor deres klubkammerat Lars Aarup møder dem i Køge for at cykle de sidste km med dem. Alle er medlemmer af den samme idrætsklub, Club Deportivo Axarlón, som Lars for nogle år siden var medstifter af.
”De bor hos os i et par dage og hviler ud, mens jeg og min kone Gitte viser dem København. Derefter skal vi træne sammen - svømmeture og løbeture - så de kommer i form til deres ironman,” fortæller Lars.
Når den slutter, ta´r de to spanske lærere flyet hjem. På det tidspunkt er der ingen af dem, som har lyst til mere motion denne sommer.
09.08.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete

Bestil Håndbog
Solkysten club
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal