Sixt Cars
Solkysten
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
Copenhagen Car Rental
Nye hundestrande i Marbella
Hunde kan også li’ at komme til stranden, men normalt er man nødt til at lade dem blive hjemme. Det koster en bøde at tage dem med til vandet, men der er dog nogle få undtagelser fra reglen, blandt andet i Marbella kommune, som op til sommeren har indviet to nye hundestrande.
Den ene er Playa El Pinillo i Marbellas udkant. En strand, som ikke er særlig interessant for de fleste turister, hvorfor man har reserveret 250 meter af den til hundene og deres ejere. Tilladelsen gælder foreløbig frem til den 15. oktober, når sommerens strandplan udløber.
Marbellas anden hundestrand er blevet indrettet på 250 meter af Playa de la Ventura del Mar i Nueva Andalucía, tæt ved Gran Hotel Guadalpín Banús.
Udover sommerens nye muligheder i Marbella er der fire andre hundestrande af lidt ældre dato i Málagaprovinsen.
I Fuengirola er det Playa del Castillo Sohail. Rincón de la Victoria byder på Playa de Arroyo de Totalán, og Torre del Mar indviede i fjor Playa Canina til formålet. I Casares ligger Playa de Piedra Paloma.
På disse steder skal hundene (eller deres ejere) naturligvis opføre sig lige så pænt som på alle andre offentlige steder, det vil sige, ejerne skal have styr på hundene hele tiden, og deres ekskrementer skal samles op.
Interesserede finder flere oplysninger om hundestrandene (blandt andet, hvordan man finder vej til dem) på nedenstående hjemmeside.
www.redcanina.es/playas-para-perros-en-malaga
07.08.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal