Sixt Cars
Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Copenhagen Car Rental
Læs Solkysten
Nobu Matsuhisa og Robert de Niro åbner hotel boutique i Marbella
Op til sommeren indviede den japanske mesterkok Nobu Matsuhisa sammen med partneren, skuespilleren Robert de Niro, sin første restaurant i Andalusien. Nobu Restaurant & Lounge ligger på Marbellas guldmil i resortet Hotel Puente Romano. Her følger de til næste forår op med åbningen af Nobu Hotel, der vil gøre Marbella til en endnu mere eksklusiv by på turistkortet.
Nobu Matsuhisa slog sig for næsten fire årtier siden ned i Peru, hvorfra han i 1987 fortsatte til Los Angeles for at grundlægge et gastronomisk imperium, der har bredt sig til udvalgte byer på fem kontinenter. I USA stiftede han bekendtskab med Robert de Niro, som blev hans kompagnon i flere af disse forretninger sammen med en tredje partner, filmproduceren Meir Teper. Matsuhisas japanske gastronomi har som følge af årene i Lima fået et sydamerikansk pift. Selv kalder han resultatet new style japansk køkken, og gæsterne i Marbella kan prøve specialiteter som hans ”miso de bacalao negro” (miso med sort torsk), der er blevet et hit i det moderne internationale køkken.
I Puente Romano ligger Nobu Restaurant & Lounge på La Plaza få meter fra Dani Garcías lige så berømte restaurant med to michelinstjerner. Samme sted indvies til næste år Nobu Hotel Marbella, et ”hotel boutique” der vil tilbyde kunderne noget ekstra indenfor Puente Romanos i sig selv eksklusive rammer. Det nye hotel får i første omgang 49 suiter i størrelser fra 45 til 120 kvm. Et år efter indvielsen udvides det til 81 suiter i sommeren 2019.
Suiterne bliver kun for voksne, og deres udsøgte serviceniveau henvender sig til turismens allerøverste segment. Nobu Matsuhisas, Robert de Niros og Meir Tepers lille hotelkæde er i forvejen etableret i Las Vegas, Miami, Manila, Malibú og Riad - lokaliteter som alle tiltrækker et publikum med stor købekraft og forventninger, som ikke engang kan indfries af ”normale” femstjernede Grand Lujo hoteller. Med hensyn til indretningen satser initiativtagerne på det moderne minimalistiske koncept. Der skal bygges en swimmingpool med orientalsk luksus, blandt andet en bar med japanske specialiteter, og hotellets kunder får prioritet i Nobu Restaurant.
Åbningen af Nobus restaurant og hotel er et af de ubedragelige tegn på, at turistsektoren har genvundet tilliden til udviklingen. I Mijas kommune finder man et andet. Efter sommerferien forventes byggetilladelsen til Hotel Byblos at foreligge, oplyser borgmester Juan Carlos Maldonado (C’s). Kommunens emblematiske luksushotel har i mange år ligget forladt, og det skal restaureres fra grunden. Projektet i Mijas Golf indebærer en investering på 60 mio. €.
04.08.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Bestil Håndbog

Solkysten club
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal