Sixt Cars
Solkysten
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
AAEstates
Copenhagen Car Rental
International ekspertise på Finca Krimalina
Lesley Wright og Diego Contero Gutiérrez er født i henholdsvis Skotland og Spanien, men begge opvokset med heste. Nu er de flyttet sammen i Diegos fædreland, hvor de i januar overtog ansvaret for den danskejede rideskole Finca Krimalina i Mijas Costa.
Lesley kommer med de fineste anbefalinger, idet hun har arbejdet en stor del af livet i Martin Arnotts kendte ridecenter Ingliston Country Club. De sidste fem år har dette center nydt anerkendelse som Storbritanniens fornemste, når det gælder ridebanespringning. Det var for eksempel Arnott, som trænede vinderhesten ved OL i Rio de Janeiro.
Martin Arnott er også en af verdens bedste trænere af topryttere. De kommer til Ingliston for at lære ridebanespringningens sidste hemmeligheder, og Arnott holder desuden ”clinics” (kurser) andre steder i verden - for eksempel på Finca Krimalina, som han netop har besøgt. For rideskolens elever var det en enestående lejlighed til at få rettet deres problemer af en internationalt anerkendt ekspert, og takket være venskabet med Lesley vil Arnotts kurser blive en jævnligt tilbagevendende begivenhed i Mijas Costa.
I øvrigt summer rideskolen ved Fuengirola-floden af mere dagligdags aktiviteter.
Staldene er næsten fyldt op med egne heste og fremmede. Fra fem, seks års alderen kan man få ridetimer, mens de alleryngste må nøjes med en rundtur på pony ved flodbredden. For viderekomne er der undervisning i springning og dressur, og om ønsket kan hestene også trænes uden at ejerne er til stede. Krimalina deltager i lokale konkurrencer, og Lesley forbereder p.t. sin egen første konkurrence.
Hver lørdag er der Riding Club med undervisning, og der arrangeres lejre med gode råd om hestens røgt og pleje.
I turistsæsonen må man heller ikke glemme at nævne de populære ekskursioner på hesteryg. Ved floden er der knap så varmt som andre steder ude på landet, og vil man have det køligt, er der også måneskinsudflugter. Ekskursionerne skræddersys til ethvert ønske, for eksempel med indlagt stop ved en landevejskro for at nyde et godt måltid.
Tlf. 664 685 021
07.07.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal