Sixt Cars
Solkysten
Læs Solkysten
Copenhagen Car Rental
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Skandinaver og især svenskere fører an på boligmarkedet
I årets første måneder er det fortsat skandinaverne, som stimulerer det spanske marked for ferieboliger, oplyser den store promotor Taylor Wimpey España, der markedsfører adskillige nybyggerier på Costa del Sol, Costa Blanca samt Mallorca. I 2017 har mere end 20 % af firmaets kunder været skandinaver, først og fremmest svenskere fulgt af nordmænd og danskere.
Det er en bekræftelse af de seneste års tendens, siger firmaet med henvisning til statistiske data om udenlandske boligkøbere på det spanske marked. I 2015 stod svenskerne for 5,89 % af alle handler, voksende til 6,72 % i 2016. ”Svenskerne har altid været til stede på det spanske boligmarked, men i de seneste kvartaler er de rykket op på en fremtrædende plads,” hedder det i Anuario 2016 de la Estadística Registral Inmobiliaria.
På Costa del Sol har 57 % af Taylor Wimpey Españas kunder i år været svenskere, tyskere, russere og spaniere. Firmaet har netop startet salg af en ny fase af La Floresta Sur i Elvíria (Marbella) og af Horizon Golf, der er beliggende i La Cala de Mijas.
www.taylorwimpey.es
19.06.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal