Sixt Cars
Solkysten
Copenhagen Car Rental
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Vejen fra ide til færdigt værk
José María Córdoba åbner døren til sit atelier i Valtocado (Mijas) lørdag den 10. juni. På besøget arrangeret af Margrethekirken får danskerne chancen for at komme nærmere på en multikunstner, som de fleste kender for H.C. Andersen skulpturen i Málagas centrum, selv om denne i virkeligheden ikke er særlig typisk for hans værk.
Jóse María Córdoba er uddannnet fra Kunstakademiet i Sevilla og har deltaget i over 200 nationale og internationale udstillinger. I fjor viste han sine værker (oliemalerier, grafik og bronzeskulturer) i flere udstillingssale i Málaga, hvor han bl.a. deltog i en grafisk udstilling på Picassos hjemstavnsmuseum.
José María har helt sin egen stilart. Hans kunst er fuld af livlige farver og figurer, som både er realistiske og abstrakte. Under arrangementet vil han forklare om sit liv som kunstner, og om vejen fra inspiration til det færdige værk. Hans kone Anette Skou (leder af Mijas’ udlændingekontor) er tolk.
Selve besøget er gratis, men bagefter tager alle deltagerne til en nærliggende venta (landevejskro) for at spise frokost, og den udgift må deltagerne selv afholde. Tilmelding til arrangementet skal foretages inden den 6. juni hos kirken på nedenstående email:
margrethekirken@margrethekirken.com
09.06.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Bestil Håndbog
Solkysten club

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal