Sixt Cars
Solkysten
Læs Solkysten
Copenhagen Car Rental
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
Mobilt bilvaskeri uden vand
Esben Jensen og hans svoger Pedro Mellado tilbyder en ny form for bilvask, som er bekvem for kunden og venlig over for miljøet. Kort fortalt vasker de bilen i kundens hjem, og de gør det uden vand.
Det sidste er den teknologiske nyhed i Ecowash, som Esben på franchise-basis har startet i Benalmádena. Bilens ydre behandles med et specialudviklet rensemiddel, som påføres med spray, hvorefter skidtet kan fjernes med klud uden risiko for ridser i lakken. En efterbehandling med ren klud giver bilen en flot glans, idet rensemidlet også indeholder voks og polermiddel.
Produktet er miljøvenligt, og det tørre spanske klima er lige så taknemligt for den vandbesparelse, som metoden medfører. Ifølge Ecowash går der i gennemsnit 150 liter vand til spilde ved en traditionel bilvask, selvom vaskehaller genbruger en del af vandet.
En anden fordel ved metoden er at kunden ikke spilder tid på at køre bilen til vask. Esben og Pedro kommer selv med vaskeriet i firmabilen, og ligesom man kan bestille dem til at komme i hjemmet, kan man bruge dem på arbejdspladsen eller på golfklubbens parkeringsplads - hvor som helst bilen efterlades.
”Min svoger var arbejdsløs, og jeg hjalp ham med at lede efter noget at lave. Planen gik egentlig ud på almindelig bilvask i gaden, men det er forbudt i Spanien, fordi man skal spare på vandet. Så fandt jeg frem til Ecowash, der er et firma fra Kanarieøerne, og deres ide lød så spændende, at jeg selv sprang ud i det,” fortæller Esben.
Fra Benalmádena dækker hans nye firma også nabokommunerne i Mijas, Fuengirola og Torremolinos. Udenfor dette område henviser man til andre franchise-indehavere i Marbella og Torre del Mar.
Prisen på den nye mobile service er noget højere end på faste anlæg, der tilbyder håndvask af bilen, men kunden sparer tid, og for mange er tid penge, påpeger han.
Ydre vask af en almindelig personbil koster 18,15 €. Prisen løber op i 48,80 €, hvis kunden vil kombinere den med rengøring af bilens indre. Efter den første gang kan man i øvrigt tilmelde sig en ugentlig vedligeholdelse af både ydre og indre for godt 28,70 € i alt.
Udover standardrengøringen tilbyder Ecowash rensning af bilens gulvmåtter, loft, læderbetræk og tekstilbetræk. Altsammen sker med firmaets økovenlige rensemidler, og det tekniske udstyr omfatter blandt andet en vådstøvsuger, der efterlader tekstilerne i perfekt stand. Ozon-behandling for dårlig lugt og en dybtgående maskinpolering, der fjerner alle lakkens ridser, er andre eksempler på den service, det nye firma tilbyder.

Tlf. 722 518 808 / benalmadena@ecowash.es / www.ecowash.es
05.06.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal