Solkysten
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
BoConcept Mijas
SOLKYSTEN - Juni 2014
Marokkansk restaurant i La Capucine
I juni måned genåbner Claude Bali fra Deco-Home en del af den tidligere restaurant i La Capucine på Mijas-vejen.
I forvejen er den store finca omdannet til butik med tusindvis af kunstgenstande fra Asien, som Claude har samlet på sine rejser til Bali, Indonesien, Vietnam, Thailand m.m. Nu har Claude besluttet, at gæsterne i sommermånederne skal nyde godt af det marokkanske køkken i den store patio, som er blevet smukt og stemningsfyldt dekoreret som i 1001 Nats Eventyr med sejl, levende lys og farverige puder og tæpper.

Hver aften er der mavedans i patioen fra omkring kl. 21, og restauranten er åben hver dag fra kl. 19 undtagen mandage. Kokken, som er indfødt marokkaner, serverer typiske aromafyldte retter som f.eks. tajini, couscous, mechoui og tærter, som kan nydes med marokkanske vine, mens orientalsk musik fylder den hyggelige patio.

Claude, som har mange års erfaring i restaurationsbranchen og selv har stået i køkkenet, da La Capucine havde fransk cuisine, glæder sig til åbningen. “Der bliver en intim og hyggelig stemning, så gæsterne får hele oplevelsen af at være i Marokko.”
Når du besøger restauranten, skal du ikke glip af den imponerende samling af kunst- og gaveartikler i Deco-Home. Hvem ved - måske finder du lige den dekoration, du mangler til boligen.

i Ctra Mijas-Fuengirola km. 4
952 590 210

Annoncer her!
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal