Solkysten
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
SOLKYSTEN - Juni 2014
EN TUR I ROTTEHULLET
Rottehullet er en ny, dansk café/bar i Benalmádena Pueblo. De fleste ville kunne genkende Marinus Madsen, som driver stedet, fra den tidligere Meat & Rock restaurant i Fuengirola havn, hvor han serverede de saftigste bøffer.
Nu er bøfferne taget af grillen og erstattet med hjemmelavet burger, smørrebrød, fiskefilet og tarteletter.
Alt dette kan nydes ude på terrassen, hvor der er den flotteste panoramaudsigt og en frisk brise, som bliver uundværlig her til sommer.

Den 9. maj blev der holdt åbningsreception og Marinus og barnebarnet Oliver, som sammen skal drive Rottehullet serverede hjemmelavede frikadeller, kartoffelsalat og flæskesteg til de mange besøgende.

“Dejligt at se, at mange af vores gæster fra Meat and Rock også har fundet herhen,” sagde Marinus, “Rottehullet er en hyggelig frokostcafé og bar. Køkkenet er ikke så stort, så vi har valgt de mest populære og også lidt anderledes retter, så der er lidt af hvert til alle.”

I den seneste tid er Benalmádena Pueblo blevet vældig populær for danske erhvervsdrivende, da flere har åbnet forretning på samme vej, så mon ikke Rottehullet nok skal få mange skandinaviske besøgende.

i Av. Juan Luis Peralta 42, lokale 12
Annoncer her!

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal