Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
SOLKYSTEN - Februar 2013
EN ZEBRA I FUENGIROLA
For ca. et år siden besluttede Tanja og Henrik Lønfeldt, at det var nu de ville opfylde deres drøm om en dansk café-bar i Sydspanien.
Erfaring har Henrik masser af, da han i flere år har opkøbt diskoteker og cafeer i Danmark, fået dem op at køre og derefter vidersolgt dem.

Så det er med både forhåbninger og glæde at de nu kan byde velkommen til deres charmerende café-bar på strandpromenaden i Fuengirola.

“Det er en familiedrevet café-bar,” siger Henrik og hentyder til sig selv, Tanja og sønnen Frederik, “hvor vi vil byde på dansk smørrebrød og lune retter dagen igennem.”

Som noget nyt byder Zebra Bar på lækker brunch-buffet og hele dagen serveres der cocktails.

“Jeg er glad for udfordringer,” smiler Henrik “og det er selvfølgelig en udfordring at starte den slags forretning i disse tider, hvor den ene bar efter den anden lukker. Men jeg tror på, Zebra Bar kan blive et tilholdssted for både unge og ældre, som måske har lyst til at nyde en frokost på vores terrasse med den storslåede udsigt eller tage et slag pool og en cocktail.”
Med sin fantastiske gode beliggenhed ned til vandet og gode parkeringsmuligheder er det i hvert fald oplagt at kigge forbi hos familien Lønfeldt, skulle man få lyst til en bid mad eller blot en hyggestund med vennerne.
632 859 315

Afstemning
****
0 stemmer afgivet
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal